A request

JavaScript / Ajax etc.

A request

Postby HexString » 18 May 2010, 20:35

Salutare,

Am o problema, stie cineva/a folosit: ajax cross-domain ?

Ma poate ajuta cineva?

Motiv: idea e ca am un date time picker care daca e in iframe devine clip-uit daca frame-ul nu e destul de mare, daca as putea face cross domain as putea folosi un div in loc de iframe.
0,0p / 0 votes
HexString
Bit

Status: 0

Re: A request

Postby DarkByte » 19 May 2010, 10:32

Din cate imi zice un coleg, ajax merge numai pe acelasi domeniu. Singura solutie ar fi sa incarci continutul intr-un iframe si dupa aia sa iei afara continutul iframeului din JavaScript.
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 136

Postby Dexter » 20 May 2010, 10:13

AJAX-ul simplu nu e cross-domain, din motive de securitate, iar conţinutul unui <iframe> este protejat, tot din motive de securitate. Dacă trebuie neapărat să comunici între subdomenii, poţi folosi un script pe partea de server, pe acelaşi subdomeniu, care să redirecţioneze cererile. Dacă trebuie să comunici cu alt domeniu, de pe alt server, script-ul va trebui să funcţioneze pe post de proxy HTTP.
       Să ai în vedere faptul că un cookie folosit la autentificare nu va fi întotdeauna redirecţionat împreună cu cererea. Verifică pe ce domenii/subdomenii este valabil cookie-ul şi cum îl poţi trimite.
0,0p / 0 votes
Dexter
Word

Status: 44.5

Postby Insane » 20 May 2010, 16:41

Nu poti citi continutul unui iframe incarcat de pe alt domeniu.
0,0p / 0 votes
Insane
Bit

Postby Claudiu » 17 Dec 2010, 17:19

Link? Mereu exista alternative, work-around-uri. Sunt sigur ca o scoatem la capat daca poti sa ne arati un exemplu concret. Eventual poti sa apelezi un script local care face o cerere cURL la celalalt domeniu, dar depinde de cum functioneaza date/time picker-ul asta al tau.
0,0p / 0 votes
Claudiu
Bit

Return to Scripting