Am inceput informatica din clasa a IX-a ( din pacate ~ neintensiv). Odata cu descoperirea InfoArenei am indragit si mai mult informatica,iar in momentul de fata sper sa acumulez cat mai multe si chiar sa ma autodepasesc. Deoarece am ratat olimpiada din clasa a IX-a , iar in clasa a X-a nu pot participa ( din cauza profesorului care este convins de esecul meu deoarece "nu a fost niciodata cu un elev de clasa a X-a ,pe motiv , ca nu poate acoperi materia cu el ''..dar de unde ?! ma pregateam singur..) m-am decis sa ma pregatesc pentru cea de a XI-a(rezultatul mult probabil va fi 0 , dar oricum,nu strica ceva cunostinte in plus - dau bacul la informatica).
Printre hobby-urile mele se mai numara si: fotbalul ( Hai Petrolul
),pescuitul (tare "smecher'), cititul ( cand se mai gaseste ceva timp liber ) , CS-ul ( joc foarte ocaazioonal, am chiar un server hostat de 26 sloturi, dar nu ma ocup de el, se ocupa niste colegi )..Cam asta sunt eu, o entitate neconcretizata ce aspira catre o buna intelegere cu membrii acestui forum cat si catre insusirea unor cunostinte temeinice prin truda ,asiduitate, in domeniul informatic.
Welcome to BitCell. Click here to register !