Va salut!

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

Va salut!

Postby noobakaflo » 16 Dec 2010, 16:13

Salutare. Numele meu este Florin,am 16 ani si locuiesc intr-un mic orasel din Prahova.

Am inceput informatica din clasa a IX-a ( din pacate ~ neintensiv). Odata cu descoperirea InfoArenei am indragit si mai mult informatica,iar in momentul de fata sper sa acumulez cat mai multe si chiar sa ma autodepasesc. Deoarece am ratat olimpiada din clasa a IX-a , iar in clasa a X-a nu pot participa ( din cauza profesorului care este convins de esecul meu deoarece "nu a fost niciodata cu un elev de clasa a X-a ,pe motiv , ca nu poate acoperi materia cu el ''..dar de unde ?! ma pregateam singur..) m-am decis sa ma pregatesc pentru cea de a XI-a(rezultatul mult probabil va fi 0 , dar oricum,nu strica ceva cunostinte in plus - dau bacul la informatica).
Printre hobby-urile mele se mai numara si: fotbalul ( Hai Petrolul :-^ ),pescuitul (tare "smecher'), cititul ( cand se mai gaseste ceva timp liber ) , CS-ul ( joc foarte ocaazioonal, am chiar un server hostat de 26 sloturi, dar nu ma ocup de el, se ocupa niste colegi )..

Cam asta sunt eu, o entitate neconcretizata ce aspira catre o buna intelegere cu membrii acestui forum cat si catre insusirea unor cunostinte temeinice prin truda ,asiduitate, in domeniul informatic.
0,0p / 0 votes
Last edited by noobakaflo on 16 Dec 2010, 16:19, edited 1 time in total.
noobakaflo
Bit

Status: 1

Re: Va salut!

Postby DarkByte » 16 Dec 2010, 16:16

Bine te-am gasit, Florin :)

Vad ca incepi sa te obisnuiesti cu noi, sper sa-ti placa in continuare ;)

Bafta !

P.S. nu vreau sa te critic, dar fii putin mai atent cu virgulele. Sunt cam multe :p
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby smith » 16 Dec 2010, 16:16

Bine ai venit Florin!
Eu te-aș încuraja să participi și anul ăsta chiar dacă nu te simți așa de pregătit. O experiență în plus nu strică!
Cam așa suntem toți : self-educated într-ale informaticii.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby emi » 16 Dec 2010, 17:43

Salut Florin !

Nu te descuraja, invata singur.
La mine in oras era un cerc de informatica la casa pionierilor, dar la acea vreme era cam slabut.
Poate acum sunt ceva mai pregatiti, cauta !
0,0p / 0 votes
emi
Byte

Status: 18

Postby smith » 16 Dec 2010, 17:48

^Cred că acum îi spune Palatul copiilor :))
Și eu recomand frecventarea cluburilor de genul ăsta dacă există. Și eu am fost când eram mai mic și am prins multe lucruri de acolo (asta dacă este un profesor relativ bun).
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby andreiandreiq » 16 Dec 2010, 20:35

Bine ai venit, Florin :)>-
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word